The X-Rust ry järjestää jo toista kertaa yhteistyössä Nuorten Taide- ja toimintatalo Vimman kanssa kolmipäiväisen DJ-kurssin 10.–12. marraskuuta. Vimman tiloissa Aurakadulla järjestettävä kymmentuntinen intensiivikurssi tarjoaa tiiviissä paketissa perustaidot niin vinyylillä, CD-levyillä kuin kontrollerilla soittamiseen avaten myös DJ-työn ja kulttuurin perusteita. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa kokemusta eikä omia laitteita, levyjä tai musiikkitiedostoja. Kurssi on suunnattu yli 14-vuotiaille.

DJ-Kurssi 1/2016

Turku Bandstandin ja Rock Academyn koti, Vimman sali ja muut tilat tarjoavat teknisesti korkealaatuiset ja toimivat puitteet käytännönläheisen kurssin järjestämiselle. Opetuksessa tarvittavat DJ-laitteet toimittaa puolestaan X-Rust, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus elektronisen musiikin tapahtumien järjestämisestä. Kurssin opettajina toimivat The X-Rust ry:n deejiit ja Vimman oman PA-tekniikan osalta taide- ja toimintatalon henkilökunta. Paitsi tietoa, jokainen kurssilainen saa kolmen kurssipäivän aikana kokeilla ja harjaannuttaa taitojaan kaikilla opetukseen sisältyvillä laitteilla.

Mukaan mahtuu vielä muutama

Viime keväänä ensi kertaa yhteistyössä järjestetty kurssi saavutti suursuosion ja kurssi järjestetäänkin nyt yleisön pyynnöstä uudelleen. Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona 9. marraskuuta ja muutama paikka on tätä kirjoitettaessa vielä vapaana. Ilmoittautuminen onnistuu verkossa kurssin tapahtumasivun kautta osoitteessa http://www.turku.fi/event/thu-11102016-1800-dj-kurssi .

X-Rustin ja Vimman DJ-kurssi to 10.11. klo 18–21, pe 11.11. klo 18–21 ja la 12.11. klo 15–19, Nuorten Taide- ja toimintatalo Vimma (Aurakatu 16). Hinta 25€.